Най-опитният играч в състава на Витоша Бистрица Йордан Върбанов беше критичен към представянето си и към това на съотборниците си при отпадането от Литекс за Купата на България. Тимът от елита падна с 0:1 и е аут още на 1/16-финалите.

"Мисля, че не играхме много добре, изпуснахме две положения. Литекс се опитваше да изнася топката, а ние не можахме да ги затрудним и от там загубихме", заяви Върбанов преди DIEMA SPORT и продължи с анализа.

Четвърта жертва от елита падна в Ловеч за Купата

"Имаше доста проблеми съставът ни, влязохме доста момчета, които скоро не сме играли и може би ни трябваше сработване. Но това беше шансът за нас, трябваше да покажем характер, но не го използвахме", заяви ветеранът и разкри как може да се излезе от кризата според него.

"Само ние можем да излезем от негативната серия, това става с победи, повече тренировки и да тръгнем напред. Една победа ще ни помогне, такава беше идеята и за днес. В скоро време би трябвало да победим", сподели защитникът и говори за целите до края на сезона.

"Сега ще обърнем повече внимание на шампионата, няма да има токова гъст цикъл. Надявам се с повече тренировки да излезем от ситуацията и да се спасим", завърши Йордан Върбанов.