Нападателят на Ботев Пловдив Антонио Вутов заяви, че спечелването на Купата за 2017 година е най-голямата футболна радост в неговата кариера. Техничарят си пожела да има още такива моменти, като категорично отказа тъкмо в мига на триумфа да коментира бъдещето си и спекулациите за Левски.

Ботев постигна мечтата, а клет Лудогорец сгъна платната!

„Чувството е неописуемо. Това ми е най-голямата футболна емоция. Надявам се на още такива. Благодаря на всички в Ботев, на моето семейство. Благодаря на всички, които ме подкрепяха”, коментира Вутов, който вкара втория гол за Ботев в 52-ата минута. Тъкмо това попадение се оказа победно, тъй като Клаудиу Кешеру намали десет имунти преди края.

„Дали ще остана в Ботев? Ако могат шефовете да запазят гръбнака на този отбор, не се знае. Желая да се развивам, да раста, за да мога да направя една добра кариера. Надиграхме Лудогорец с хъс, желание, мъжество. Поздравявам ги и тях, защото и те показаха една добра игра.”

Щастливият Киров: Посвещавам тази Купа на феновете

„Не искам да коментирам Левски. Искам първо да изживея радостта от Купата. След като се отрезвя малко, ще реша какво да правя.”

„Едно голямо „благодаря” на всички фенове, които дойдоха на стадиона. Без тях това нямаше да е възможно”, каза още Вутов.