Централният нападател на Литекс Атанас Курдов не беше от най-щастливите хора след звучното поражение с 0:7 в полуфиналния реванш срещу Лудогорец за Купата на България. Бившият играч на Левски и Славия каза, че той и съотборниците му не са изпълнили доста от треньорските указания, на което се дължи и разгромния резултат.

„Надиграха и във втория мач. Не изпълнихме доста от нещата, които ни бяха зададени от треньорския щаб и очевидно получихме 7 гола“, коментира Курдов пред DIEMA SPORT.

Заради огромния брой допуснати попадения след срещата треньорът на ловчанлии Живко Желев заяви, че е разочарован от поведението на своите футболисти.

„Не мога да коментирам думите на треньора, щом така е казал, значи той е правият“, каза Курдов по този въпрос. „Ние излизаме и играем за нашата чест. Никой не излиза да го бият. Трябваше да бъдем по-агресивни, да се сбием. Ако ни надиграят, ще им стиснем ръцете след мача, но не по този начин.“

„За мен и за момчетата от отбора е без значение срещу кого излизам. Това, че са били с титулярите, е без значение. Ние трябваше да се противопоставим по-добре на Лудогорец.“

„Един от най-важните ни мачове ще е срещу Кариана (в Трета лига – б.р.), последен изпит за нас. Сигурен съм, че в понеделник ще бием с разлика тук на този стадион. Като цяло върху него сме се фокусирали, после ще мислим за останалото“, допълни Курдов.