„На пръв поглед няма драма, няма и срам в оценката. Успяхме да си сверим чавосовника, ние знаем своето място във футболната пирамида на България. Лудогорец бе приел много сериозно двубоя, може би защото имат обеца на ухото“, коментира старши треньорът на Ботев Враца Бойко Величков след поражението с 0:4 от Лудогорец на 1/16-финалите на турнира за Купата на България.

„Успяхме да съхраним някои хора за следващото си тежко гостуване. Следваме си нашата програма. Ние сме отбора на месец и половина – два. Знаем къде ни е мястото. Не знам дали е възможно да стигнем нивото на Лудогорец, но сме длъжни да опитаме“, каза още Величков и добави:

„Разликата между Първа и Втора лига не е чак толкова голяма и доказателството е Дунав. Но Лудогорец е отбор, който участва в груповата фаза на Шампионската лига.“

„Имах опасения, че ще покажем преколено много късмет. За моя радост се опитахме. В първия момент, в който си позволихме да излезем по-напред и веднага ни хванаха неподготвени. Детайлите правят този състав добър и толкова скъп. Равносметката, която ще си направим е позитив“, заяви Бойко Величков.