Наставникът на Левски Петър Хубчев коментира успеха на тима над Черно море с 1:0 в мач от 1/8-финалите в турнира за Купата на България. По този начин "сините" вече са в топ 8 в надпреварата.

"Победихме с голямо желание и борба, чисто футболните неща бяха по-малко днес, но предвид турнира, продължаването ни е оправдано. Статичните положения са част от футбола", коментира Хубчев.

"Можеше в последните няколко минути да направим по-добри контраатаки, но млади момчета, има леко напрежение в тях. Седем-осем човека има, вътрешно съм страшно щастлив човек как момчетата играят мачовете, знам какви контузии имат, какви инжекции бият. Голямо благодаря на тези момчета. По-важното е да вземем следващия мач с цената на всичко, много важно е", добави той.

"Няколко момчета са изиграли всички мачове, по начина по-който тренират и изиграват мачовете, тези играчи заслужават само уважение. Концентрирани сме върху следващата задача, но ще дойде и следващия мач в този турнир, мислим. Клубът е структуран доста професионално, всеки отговаря за нещата, които върши, имаме и скаутско звено. Интересуват ме тренировките и мачът с Витоша. Левски не е изиграл лесен мач без значение резултата", каза още Хубчев.

"Всеки в клуба знае какво трябва да прави", каза още наставникът на Левски.