Петър Хубчев даде своето мнение за двубоя между неговия Берое и Славия от четвъртфиналите на SESAME Купа на България. Заралии загубиха с 1:2 на стадион „Славия“, а Хубчев заяви ясно, че е доволен от качествата на своите футболисти и показаното от тях на стадиона в квартал Овча Купел. Старши треньорът добави, че във физически аспект тимът му изостава, което към този момент е проблем.

„Аз бих си позволил да кажа само няколко думи за нашия отбор. Не винаги има логика във футбола. Борихме се докрай, не мога да бъда недоволен. Изпуснахме голям шанс. При тези три отбора би било чест да бъдем четвъртия полуфиналист“, започна треньорът на старозагорци.

Yulian Todorov / LAP.bg
85 снимки

„Нашите футболисти не са подготвени физически, не е проблемът, че са слаби футболисти или липсва каквото и да е друго, това имам предвид. Много често ние треньорите или футболистите се оправдаваме, че напрежението е голямо. Условията за работа са перфектни. Хората, които се занимават с прехвърлянето на собствеността се справят. Ние трябва да постигнем това, което имаме като цел“, сподели наставникът.

„В съблекалнята знаят каква е целта ми, но няма да съм аз човекът, който ще ви я каже. И моля не ме карайте да говоря за съдии, защото ще се изпусна и ще кажа нещо, което не трябва“, завърши с усмивка Хубчев.