Нападателят на Славия Калоян Кръстев смята, че неговият отбор се е представил на много добро ниво при успеха с 2:1 над Левски за Купата на България.

„Представихме се на много добро ниво. Взехме повече единоборства от Левски и победихме. Хванахме ги на контраатака. Получихме я вляво, взех я и я вкарах”, констатира Кръстев.

„Много важно бе да не падаме духом. Мисля, че бяхме готови и успяхме да победим. Надявам се да предстоят добри дни за Славия. Имаме да се спасяваме. Голям колектив сме вече и усвояваме нещата от треньора и какво иска от нас. В момента мисля, че играем доста по-добър футбол, притежаваме топката и взимаме правилни решения. Мисля, че е голямо признание с полуфинала за Купата, но сега трябва да се подготвим добре за предстоящите мачове в първенството. Зарядът за идния мач с Левски ще е по-голям, защото е на „Герена”. Имаме качествени футболисти и можем да играем така, както днес", смята Кръстев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.