Един от собствениците на Лудогорец – Георги Домусчиев, говори пред медиите след триумфа на „орлите“ в Sesame Купа на България над ЦСКА 1948. Домусчиев акцентира, че разградчани винаги са играли феърплей и не участват в договорки, като се сети за такива, датиращи от 1999-а година.

„Мисля, че бяхме по-добрият отбор и заслужено спечелихме. Чувства се умора, тъй като ни е 55-и мач през сезона. Това са поне 10 повече мача от противниците. Имаме по-класни играчи и играха по-правилно. Много изпуснахме също така“, каза Домусчиев.

58 снимки

„Аз се наслушах на една камара глупости как еди кое си било уговорено. Няма уговорки. Едно време 99-а година гледах такива между Литекс и ЦСКА. При нас такова нещо няма. Ние винаги сме играли феърплей, срещу нас вижте как играят другите отбори. Не може да сме спокойни, тъй като имаме три много трудни мача. ЦСКА 1948 и Левски ни взеха по 4 точки, така че не чакаме лесни точки там. Знаете, че срещу Черно море играхме трудни срещи, продължения, дузпи. Трудно ще е, но дано момчетата намерят качества да победят. Когато финализираме нещо, тогава ще кажа“, завърши Георги Домусчиев за потенциален изходящ трансфер на Игор Тиаго.