Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира изтегления жребий за 1/2-финалите в турнира за Купата на България, който определи за съперник на шампионите Левски.

"Това са 3 отбора, Левски е добър отбор, независимо, който и отбор да се беше паднал, бях казал, че който отбор ни се падне ще играем мотивирано. Ще направят всичко възможно, за да спечелят този мач, имам предвид двата мача и крайно класиране, защото те са извън шестицата, вторият мач стадионът ще бъде препълнен, за мен е добре, че е Левски - те са добър отбор. Играеме ги двата мача и това е", заяви Дерменджиев по повод жребия за Купата на България.

"За мен няма значение, кога ще го играем този мач с Левски, те ни се паднаха, играем два мача, дават други възможности, отколкото един мач. И в двата мача трябва да се играе на 100 % защото важен е крайният резултат", продължи той. 

"Двата тима са достатъчно силни, Левски игра силно срещу нас в първенството, в турнирните мачове нещата са различни", завърши наставникът на шампионите.