Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори след успеха с 4:0 срещу Локомотив Пловдив за Sesame Купа на България.

"Аз съм доволен от мача и играта, която сътвориха момчетата. Освен тези 4 гола, ние имахме и още възможности. Може би на полувремето още трябваше да водим с голям резултат. На нас ни остават 2 мача и мисля, че отборът влиза във форма", сподели той.

"В Лудогорец има много добри играчи, може да се ротират, но тук става въпрос за компактност между тях. Това е съставът, който в момента най-добре играе. Всички други футболисти, които влизат също са много добри, видяхте, че смените, които направихме, те си вкараха и голове", каза още наставникът на "орлите".

"Футболистите трябва да се чувстват сигурни, трябва да им се дава възможност. Мисля, че това го има и те са доволни. Дано не пропускаме в другите два мача толкова положения. Важното е, че сме ги създали тези положения", заяви Дерменджиев.

След това той коментира и претенциите на Александър Томаш към съдиите: "Претенции към съдиите ли? Вие знаете, че аз никога не ги коментирам. Мисля, че се справиха перфектно. Не мисля, че трябва Томаш да се оправдава с тях"

"Нека има публика, това е много добре за футбола в България. Ние отиваме да играем футбол и нека по-добрият победи. Това е един тест, аз пак казвам, отиваме, за да играем футбол. Искаме да зарадваме всички хора, които ще бъдат на трибуните", сподели още треньорът.

Георги Дерменджиев говори и за слуховете, че Лудогорец ще иска отлагане на мача с ЦСКА: "Аз го чувам от вас, няма такова нещо. Ние се готвим и то много добре. Нека бъдат сигурни феновете, че мач ще има"