Нападателят на Славия Галин Иванов призна, че малко съжалява за това, че му се е наложило да поиска смяна във финала за Купата на Италия срещу Левски, който изпрати трофея в клубната витрина на „белите”. Иванов колегиално поздрави съперник и феновете на Левски, които създадоха страхотна атмосфера на трибуните и заяви, че не чувства триумфа по-специален заради миналото му като футболист на „сините”.

Иванов имаше два престоя на „Герена”, като при втория остана известна горчилка у него, заради начина, по който се случи раздялата. Въпреки всичко 30-годишният нападател запази добрия тон в думите си след победата.

„Разбира се, че съм щастлив. Борихме се толкова много време. Не знам от колко, вече над 20 години Славия няма Купа. Ето, че е тук при нас”, коментира Иванов.

„Да, имаше мигове на съмнения в хода на мача. Борихме се. Левски имаше повече чисти положения, играха донякъде по-добре от нас. Ние се борихме като юмрук всички заедно и успяхме да покажем, че с колектив се постигат много успехи.”

„Защо не останах до края? Ами, получих схващане. Имаше още една минута, за която сега съжалявам, че излязох, но пък се радвам, че взехме Купата.”

„Славия в Лига Европа? Не мога да мисля сега за Лига Европа. Мисля за довечера, за празненствата. Утре ще мислим за по-нататък.”

„Дали триумфът е по-специален за мен като бивш играч на Левски? Не, не е по-специален. Поздравявам публиката на Левски и играчите на Левски за този празник, който се получи днес”, завърши Иванов.