Треньорът на Пирин Уорън Фийни говори след загубата с 0:1 от Славия в мач от осминафиналите за Купата на България. Северноирландският специалист заяви, че е доволен от представянето на своя отбор.

„Няма как да не съм доволен от момчетата. Играха добре. Ако играем така, няма да сме в затруднено положение. Имахме няколко добри възможности. Преслав Йорданов и Станислав Манолев удариха греди. За дузпата не знам. Доволен съм от играчите, но не и от резултата. Ясно е, че не успяхме да изравним. Има доста негативи около клуба. Знаем откъде идват, ще се справим с това”, започна Фийни.

„Хората трябва да разберат откъде дойдохме. Не съм човек, който се предава. Няма как да се предам. Не сме Реал Мадрид. Погледнете представянето на момчетата, те играят за мен”.

„Това е футболът. Единият отбор печели – днес това се случи на противникът. Разочарован съм. Казах в съблекалнята, че това беше добро представяне. Занапред може да играем само така. Ясно е, че искаме да спечелим всеки мач. Предстоят два мача, които ще се опитаме да спечелим”, каза още специалистът.

„Търсихме добри футболисти, на всички позиции. Ние сме отбор. Доволни сме от Ник. Видяхме добър вариант за вратар и го взехме”, завърши Фийни.