Треньорът на Ботев Пловдив – Душан Керкез, заяви след победата с 4:2 над Етър, че няма предпочитан съперник за 1/4-финалите в Sesame Купа на България.

Керкез похвали своя нападател Мартин Секулич, но добави, че работата на него и колегата му в атака Антоан Бароан е да вкарват и да затрудняват треньорския избор.

„Направихме срещата интересна за хората в края. Най-важното бе да победим. Не е лесно тук, видяхте как Черно море спечели в шампионата. Дори Етър да е на последно място, далеч не е толкова лесно, колкото изглежда“.

„Играчите, хората в ръководството – всички те направиха така, че да променим картината. Всеки работи изключително здраво. Играчите показват в мачовете какво работим“.

„Минков си вършеше добре работата на терена, но Акере може да помага в такива ситуации. Футболът е отборен спорт, не е тенис – всеки е важен в отбора“.

„Работата на нападателите Секулич и Бароан е да правят работата ми трудна, да се представят добре. Доволен съм, че Секулич се разписа. Всеки път като е на терена помага“.

„За мен няма значение срещу кого ще се изправим. Купата е специална. Който и да ни се падне, ще се подготвим. Преди това имаме последна среща у дома в шампионата. Сега е моментът да благодарим и на нашите фенове, които пътуваха до Велико Търново“.