Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов, даде интервю преди осминафиналният сблъсък с Берое в SESAME Купа на България. Той сподели своите очаквания от двубоя и разкри подробности около селекцията на тима.

"Очакванията са да изиграем един много труден мач. Противникът ни е силен, отбор с традиции. В началото имаха известни трудности, вече се вижда, че вървят в правилната посока. Все пак се надяваме, че ние ще елиминираме отбора на Берое. Определено мисля, че имаме много добър отбор, имаме широка резервна скамейка, спокойно може да атакуваме и двата турнира. Както много футболисти от Берое са минали много футболисти от нас, така и в техния състав има много наши. Мисля, че и двата отбора няма с какво толкова да се изненадаме на терена", започна той.

Добрин Гьонов бе запитан и за селекцията на ЦСКА 1948 през зимата:

"Ще има доста нови попълнения и ЦСКА ще бъде по-силен догодина. Надградихме много през есента, играем много атрактивен и хубав футбол. Можем още да подобрим. Изпуснахме точки в 2 или 3 мача, но имаше и такива, които не заслужавахме напълно да спечелим. Надявам се през пролетта, заедно с новите футболисти, които ще дойдат, да атакуваме и двата турнира"