Един от членовете на селекционния съвет на Лудогорец Димитър Божкилов коментира жребия за четвъртфиналите на Купата на България, който противопостави "орлите" срещу Спартак Варна.

"Не бих казал, че това е подарък за Лудогорец. Изпитваме огромно уважение към отбора на Спартак, както и към господин Димитров, който е един от най-добрите треньори в България.

Ще стане едно добро североизточно дерби, надяваме се да зарадваме публиката с успех. Не бих казал, че има подценяване. Видяхте, че този сезон първенството е много изравнено. Дори така наречените малки отбори могат да създадат проблеми. Състезаваме се на три фронта, зимната подготовка ще бъде много сериозна. При нас винаги се очакват изходящи и входящи трансфери. Ако намерим подходящите профили, които сме заложили, ще има.

Във футбола винаги има нужда от някаква ротация. Имаме достатъчно широк състав към момента. Ако се появи добра оферта, тъй като направихме добър сезон в Европа и има интерес към наши играчи, може и да направим трансфери. Факт е, че имаме наказани състезатели в мача срещу Андерлехт и мислим за този проблем", сподели Божкилов.