Треньорът на Спартак Варна - Димитър Димитров, похвали своите футболисти за начина, по който са играли срещу Лудогрец за Купата, макар да допуснаха загуба с 1:2 в Разград.

"Все малко не ни достигна, но се оказа много в края на мача. Като футболно представяне съм по-доволен от първото полувреме, когато наистина имахме положения. Бяхме близо до това, което си предсктавям да играе отборът. През втората част бяхме по-сигурни в защита, но тогава падна този уникален гол на Шоу. Честитя победата на Лудогорец, която бе заслужена", коментира специалистът след мача.

start-photo.bg
68 снимки

"Индивидуалните грешки вече ни стават рецидив. Допуснахме ги и срещу Арда, и срещу Локомотив (София) и това ни коства точки. Наложи се да променя формацията и да играем с петима защитници след десетата-петнадесетата минута на второто полувреме. Идеята бе да уплътним защитата и видяхте, че съперникът нямаше положения, ако изключим уникалния гол", смята Димитров.

"Липсваха ни петима души, които не можеха да играят поради различни причини. Дано да са в отбора за мача с Берое. В него нямаме друга алтернатива, освен да търсим победата. Както и във всеки друг мач до края", завърши Димитър Димитров.