Старши треньорът на Левски Делио Роси разкри, че Спас Русев е показал добра интуиция, подсказвайки на италианския специалист да пусне по десния фланг срещу ЦСКА Габриел Обертан, въпреки че той не е играл на тази позиция от 2015 година. Французинът даде и двете голови асистенции за успеха на „сините” с 2:0.

„Бяхатвърде лоши резултатите в последните ни мачове, за да бъдат истина. Хубавото във футбола е, че след една неприятна загуба три дни по-късно идва хубава победа. Обертан не играе на тази позиция от 2015 година. Между другото това беше интиуиция на президента, който ми даде тази идея и каза, че Обертан е играл отдясно по крилото в миналото.”

„Имахме ситуации и за трети, и за четвърти гол. Стояхме по-добре на терена. Видяхте как Барселона не можа да се класира срещу Рома след три гола аванс. Беше по-добре да вкараме и трети гол, щеше да ни даде по-голямо спокойствие. Сега всичко предстои.”

„Нашата идея идея беше да маневрираме повече. През второто полувреме играхме по-добре и създадохме повече ситуации. Ще мислим за следващите мачове след полунощ, нека изживеем първо радостта.”

„Би било най-голямата грешка, ако се опитаме да пазим резултата в реванша с ЦСКА”, сподели Делио Роси.