"Щастлив съм. Щастлив съм заради момчетата и заради тези хора, които през цялото време ни следват. Единствено съжалявам, че не победихме. Да преминеш полуфинала и то, играейки срещу най-големия съперник е много хубаво нещо, особено за тези хора тук. Минахме един важен етап, но имаме да играем и финал", сподели щастливият Делио Роси, който доста енергично поздрави феновете на Левски след класирането за финала на Купата на България и равенството с ЦСКА в реванша от полуфиналите.

"И в двама мача се видя, че ние сме повече отбор. Особено днес 10 човека ние бяхме с вдигната глава и съжалявам, че не победихме. Най-вече съжалявам заради момчетата, че не победихме. Да се играе с 10 човека не е лесно, въпреки че момчетата знаят как да играят. Играха добре, но винаги момеш да получиш гол. Най-важното е, че продължихме да търсим гола и имахме няколко положения", коментира още италианският специалист и продължи:

"Работата в края на краищата дава резултат. Според мен следващият мач ще е по-труден, защото ще влезем като фаворити. Сега играхме срещу ЦСКА като равностойни, а в следващия мач ще влезем като фаворити. По-трудно е да се играе като фаворит. Ние ще мислим за Славия, когато дойде време да се срещнем с него."