Футболистът на Спартак Варна - Даниел Начев, сподели впечатленията си от поражението от Лудогорец и отпадането от турнира за Купата на България. 

"Не мисля, че бяхме по-слабият отбор. Имахме повече положения до 30-ата минута. Малшанс просто. Второто полувреме изпуснахме много чисти положения", заяви Начев. 

"Не мисля, че трябва да става въпрос за притеснение. Ние гледаме да играем хубав футбол, няма значение дали е Лудогорец или отбор от В група. Ние си имаме наше лице и играем като Спартак Варна." 

"Благодаря на всички фенове, които дойдоха и уважиха Спартак. Те помагат много. Да продължават да ни подкрепят, ние ще даваме всичко от себе си, за да ги радваме." 

"Съотборниците, треньорът, феновете ми помагат. Няма база за сравнение с юношеския футбол. Колегите ми помагат, треньорите са доволни от мен." 

"Не съжалявам, че напуснах Левски. Мъжкият футбол е по-различен от юношеския футбол, а аз щях да остана да играя юношески. Говорихме с Павел Колев и стана ясно, че няма да ме пускат. Разделихме се нормално, ако ме потърсят, бих се радвал да играя за Левски отново", допълни талантът.