Юношата на Локомотив Пловдив Стефан Дафовски призна, че настоящият му отбор – Родопа, се е проявил в най-добрата си светлина срещу „смърфовете”, въпреки поражението с 0:4.

Дафовски отчете сериозната разлика в класите между двата отбора, като призна, че условията в тима от Смолян са прекрасни за ниво Трета лига.

„Момчетата се раздадоха на 100% и показаха всичко, на което са способни. Разликата в класите си пролича. Приехме един от най-добрите отбори в България, който не е нужно да казвам какво постигна последните години”, започна Дафовски.

„Искам да благодаря на всички хора, които бяха днес на стадиона в работен ден. За такъв мач не се изискват много думи, за да се мотивираш. Мачът говори сам за себе си. Част от футбола е да спасявам дузпи. Радвам се, че отразих, но не съм доволен от резултата. Родопа ме потърси през лятото и усетих, че проектът е добър. Не трябваха много думи, за да дойда. Условията са съвсем добри за Трета лига. Няма с какво да се оплачем, тъй като всичко на ниво организация е прекрасно”, продължи стражът на тима от Смолян.

„Дай Боже нагоре да се развивам във футбола. В последните години имах нелепи контузии, но се надявам, че съм на правилния път и оттук нататък само нагоре. Целта при нас е еднаква – да вземем победата. В нашата група, ако изключим два отбора, всички други са конкурентни. Нямаме право да подценим никой и обратното. Нещата са конкурентни в нашата лига и излизаме всеки мач за победа. Нямаме конкретно поставена цел”, завърши Дафовски.