Литекс посреща Монтана на градския стадион в Ловеч в полуфиналния мач реванш за Купата на България. Ловчанлии изостават с два гола пасив, след като отстъпиха в първата среща на стадион „Огоста“.

Решаващият полуфинален мач реванш между Литекс и Монтана е от 20 часа и може да го проследите по Gong PlayDiema SportGong.bg и Дарик радио.

Литекс е четирикратен носител на трофея, като за последно триумфира в този турнир през 2009 година. Оттогава "оранжевите" не са достигали до финала на тази надпревара. Тимът на Монтана пък никога в историята си не е играл на финал за Купата.

Рафа Перес и Бьорн Маарс Йонсен се завръщат в състава на Любослав Пенев, който не можеше да използва двамата футболисти в първия двубой заради наказания.

Старши треньорът Емил Велев за първи път от доста време ще може да разчита на оптимален състав, като единствено опитният Здравко Лазаров има здравословен проблем и не тренира. В клубния автобус не се качиха още Християн Илиев и привлечените през зимната пауза Цветан Варсанов и Набил Еженави. В игра след наказание се завръща Йордан Тодоров. Контузията на дефанзивният полузащитник Георги Ангелов, която цял месец го измъчваше, вече отшумяи той се очаква да започне титуляр срещу Литекс.

Решаващият полуфинален мач реванш между Литекс и Монтана е от 20 часа и може да го проследите по Gong Play, Diema Sport, Gong.bg и Дарик радио.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS