Днес с три срещи от 1/8-финалите в турнира за Купата на България се дава старт на поредния кръг от надпреварата.

Безспорно в днешната програма гвоздеят е срещата на ЦСКА срещу Витоша Бистрица от 19:00 часа, а всеки любител на футболната игра може да гледа срещата в ефира на DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и честотите на Дарик радио, както и минута по минута на Gong.bg. 

Възпитаниците на треньора Нестор Ел Маестро нямат право на грешка срещу "бистришките тигри", след като направиха 1:1 срещу Берое в мач от 13-ия кръг на Първа лига.

Очакванията са Ел Маестро да извърши три промени в състава. На вратата ще застане хърватинът Стипица, който игра и в 1/16-финала срещу Монтана. Шанс за поява от първата минута ще получат Кристиян Малинов и Станислав Манолев. В предни позиции също ще настъпят промени. Очаква се Евандро да попадне сред 11-те, който ще си партнира с Али Соу. 

Съперникът от Бистрица се представя доста добре в първенството и със сигурност няма да излезе като обречен срещу "червените". Контузени са Долапчиев и Мутафчийски.

За последно двата тима играха на 29 юли, когато ЦСКА победи с 2:0 на националния стадион "Васил Левски" с попадения на Тиаго и Пинто още през първата част на мача. "Червените" са в серия от 12 поредни победи на "Българска армия", която е малко вероятно да бъде спряна днес.

По рано през деня от 14:00 часа втородивизионните Струмска слава и Черноморец Балчик излизат един срещу друг на стадиона в Радомир, а един от тях ще си осигури място сред осемте най-добри в турнира.

В 17:30 часа е срещата между Дунав Русе и Локомотив Пловдив, мач, който също приковава вниманието.

Сряда също ще предложи 5 мача, а програмата се затваря в четвъртък с двубоя между Берое и Ботев.

Ето и всички срещи от 1/8-финалите по дни и часове:

30 октомври (вторник)

14:00 часа - Струмска слава Радомир - Черноморец Балчик

17:30 часа - Дунав Русе - Локомотив Пловдив

19:00 часа - ЦСКА - Витоша Бистрица - DIEMA SPORT

31 октомври (сряда)

14:00 часа - Локомотив София - Септември София

16:00 часа - Черно море Варна - Левски - DIEMA SPORT

18:00 часа - Етър Велико Търново - Верея Стара Загора

19:00 часа - Лудогорец Разград - Славия - DIEMA SPORT

1 ноември (четвъртък)

19:00 часа - Берое Стара Загора - Ботев Пловдив - DIEMA SPORT