Отборите на ЦСКА 1948 и Арда излизат един срещу друг в 1/4-финален дуел от турнира за Купата на България. Срещата стартира 15:30 часа и ще можете да я наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от сблъсъка.

Мачът се очертава да бъде исторически и за двата състава, които не са стигали до ½-финал в надпреварата.

През миналия сезон ЦСКА 1948 достигна до 1/4-финал, но отстъпи с 0:2 пред актуалния носител на трофея Локомотив в Пловдив, който обаче бе детрониран във вторник от шампиона Лудогорец.

Главният мениджър на тима Красимир Балъков ще се радва на голям избор от грачи за този двубой, тъй като в състава на домакините няма проблеми с наказани или контузени състезатели.

Антон Узунов
36 снимки

Арда пък достигна 1/8-финалите за Купата миналата година, когато отстъпи на столичния гранд ЦСКА. Ситуацията с контузени играчи обаче в тима на гостите е по-сериозна.

Старши треньорът Николай Киров няма да може да разчита на 22-годишният бразилец Жуниньо, като се очаква неговото място в атака да заемат Спас Делев и Иван Коконов. Александър Георгиев пък е наказан за този сблъсък.

Иван Иванов/Lap.bg
20 снимки

Двата тима вече изиграха два двубоя помежду си в efbet Лига през сезона. Кърджалийци спечелиха в София с 2:0, а у дома стигнаха до равенство от 1:1.


15:30 часа | ЦСКА 1948 - АРДА

Вероятни състави на двата отбора:

ЦСКА 1948: Наумов, А. Александров, Василев, Марин, Лясков, Юсеин, Чочев, Д. Александров, Иванов, Д. Александров, Митков

Главен мениджър: Красимир Балъков 

АРДА: Караджов, Костадинов, Петков, Таравел, Лозев, Котев, Маринов, Тилев, Руменов, Делев, Коконов

Старши треньор: Николай Киров


Главен съдия: Валентин Железов, град Бургас

Стадион: Национален стадион „Васил Левски“, град София