Легендата на Левски, Даниел Боримиров, смята, че няма тим у нас, който може да надиграе по този начин Лудогорец в два мача, както "сините" го направиха за полуфиналите за Sesame Купа на България. Той не пропусна да похвали и ролята на публиката на "Герена". 

„Левски заслужено спечели и в двата мача. Няма отбор в България, който така е надигравал Лудогорец в два мача. Възхитен съм от публиката, това е единствената публика в България, която може да преизпълни стадиона, както днес“, започна той. 

„Със завръщането на Стоилов виждате как заигра Левски. Той го е показал през годините в Левски и Астана. Той вдъхна увереност на момчетата и им помогна да заиграят по този начин. Неслучайно се завърна публиката по стадионите. И да коментирам съдиите няма полза. Ние ще се съсредоточим върху поведението на терена. Съдиите има кой да ги оценява“. 

„Познат е съперникът. Мисля, че ще се справим и с тях. Няма да ни е нито за първи, нито за последен път. Ние гледам мач за мач. Първо предстои двубой с Ботев Пд и ще гледаме отново да зарадваме феновете с добра игра и победа“, завърши Боримиров.