Защитникът на ЦСКА Николай Бодуров коментира равенството 2:2 с Левски в реванша за Купата на България. “Червените” отпаднаха от надпреварата след общ резултат 4:2 в полза на “сините” . Така Левски ще се изправи срещу Славия на финала на 9 май. Бодуров пък пожела на “белите” да грабнат титлата.

Левски на финал, а зад гърба му - червени руини

“Разочарован съм. Имахме сили да ги отстраним. Левски бяха освободени, имат два гола от първия мач. Имаха много пространства и създадоха положения. Трябваше да ги натиснем още в началото., но първото полувреме не ни спореше играта. Има хора, които да направят анализ, питайте ги тях. Не започнахме по начина, по който трябваше. Хората успяват да наваксат три гола и да вкарат три. Два гола може да се наваксат спокойно. Щом са продължили Левски, значи са заслужили. Надявам се във финала за Купата, Славия да я вземе”, коментира Бодуров.

“Аз съм тук да тренирам и да играя. За физическата подготовка отговарят други хора. Няма да има никакво настроение до края. Цяла година се трудим и за един месец всичко отиде на вятъра”, допълни той.

Белчев: Сезонът е провал, ръководството ще реши моето бъдеще

“Не мога да кажа къде загубихме самочувствието. Видно е, че не е за нивото на ЦСКА. Не мисля, че мачът срещу Лудогорец повлия на самочувствието ни. След това имахме мачове, наваксахме точките”, заяви още защитникът.

Бодуров бе помолен да коментира и думите на собственика Гриша Ганчев, който наскоро заяви, че борба се води единствено за второто място в първенството: “Ние сме длъжни да играем. Той си е прав. Те точки не губят. Явно са много добри.”

Фернандо Каранга получи тежка контузия в срещата. Той бе фаулиран от Хали Тиам, а след това напусна терена със сълзи на очи. По-рано през деня стана ясно, че той е загубил майка си, която е починала във вторник вечерта.

“Благодарих му от името на всички. Това е изключително мъжко. Да излезеш в такъв момент да играеш и да пренебрегнеш себе си едва ли не. За съжаление той се контузи, не знаем още каква е контузията. Той е силен човек и силен характер и трябва да гледа само напред. Най-лесно е да се откажеш”, каза футболистът на “червените”.