Футболистът на Верея Иван Бандаловски заяви след загубата от Ботев Пловдив в първия полуфинал за Купата на България, че със сигурност никой в отбора не се чувства добре.

„Със сигурност никой не се чувства добре. Отиваме в Пловдив да търсим победата. Видяхте, че днес Ботев нямаше сериозно голово положение. Мисля, че контролирахме много добре мача. Не знам защо трети мач получаваме гол в края. Не сме се отказали. Това е турнир и предстои реванш. Ботев не ни превъзхожда в нищо“, коментира Бандаловски.

„Надявам се Господ да ни върне това, което ни взе още в сряда и да постигнем успех при гостуването на Ботев“, добави защитникът.

„За мен е огромна чест да поведа моите съотборници с капитанската лента. Мисля, че сме по-стойностния отбор. Надявам се да излезем крайни победители в двата мача. Трябва да играем мач за мач. Не сме отбор като Лудогорец, който може да прави смени в състава си след всеки мач“, продължи бранителят.

„Някои отбори играят приятелски мачове. Трябва да се обърне внимание на тези неща. Те играят приятелски мачове. Цяла България знае“, каза още Иван Бандаловски.