Старши треньорът на Литекс Красимир Балъков сподели след поражението с 0:5 от Лудогорец на четвъртфиналите за Купата на България, че тимът му е демонстрирал излишни емоции.

„Никога не очакваме загуби, но този път се получи по най-лошия начин. Нямахме ден днес. Много неща се случиха на терена. Трябва да поздравим Лудогорец, а ние да си направим изводите“, коментира Красимир Балъков пред Diema sport.

„Много са причините за поражението. Имахме изключително много и здрави мачове през 3-4 дни. Днес се видя, че отборът не издържа емоционално. Загубихме мача, получи се една индивидуална грешка в началото, която предреши мача. Баривиейра днес нямаше ден, ще трябва да анализира случилото се и повече да не допуска подобни.“

„Това е само един мач, който не даде добро лице на нашия отбор, но това са турнирни битки. Важно е самото израстване на отбора, да не се показват излишни емоции.“

„Концентрираме се изцяло в първенството, надявам се да успеем. Всеки един резултат, дори и този негативният, е голям опит за младите играчи. Дано не се допускат в първенството“, каза още Красимир Балъков.