Племенникът на Красимир Балъков – Антоний Балъков, който играе в Локомотив Горна Оряховица, определи като „болезнена“ загубата с 0:5 от Черно море. Балъков коментира и шансовете на „железничарите“ да влязат в А група, които според него са големи.

„Като ти отбележат гол във 2-а минута става доста трудно, особено след първия мач, който завърши 1:0. Трябва да вкараме три, ранен втори, ранен трети, всичко се обезсмисли. За съжаление за тази публика, която ни подкрепяше през целия мач, такава огромна загуба, наистина е болезнено“, заяви Балъков.

"Факт е, че навън играем едно ниво нагоре, не знам защо така се получава. Ние малко по-добре играем навън, просто така се случва.“

„Вярвам, че можем да я постигнем, вече сме на 5 точки от третия. Ние сме си фаворити за влизане в А група и според мен сме по-стойностни от Пирин Благоевград например.“

„В по-ранните години имаше по-голям натиск, сега съм се отърсил. И пречи, и помага. Сега съм в Горна Оряховица и искаме да влезем в А група“, допълни Балъков.