Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори след загубата на тима от Левски за Купата на България. Той бе на мнение, че шампионите са надиграли съперника си, но въпреки това поздрави „сините“ за успеха. Петричев даде подробности около ситуацията с епидемията на коронавируса и дали той се е отразил на футболистите на тима.  

LAP.bg
100 снимки

„За пореден път се повтори старата максима, че, когато не вкараш - ти вкарват. Целта на Левски беше да стигнат да дузпи, където всичко е късмет. Мисля, че доминирахме в мача. Не знам каква е статистиката. Според мен Лудогорец беше по-добър. Честито на Левски, желаем им успех напред в турнира. Сега ще се концентрираме се върху шампионата. Не мисля, че са ни изненадали. Левски е достоен противник, продължаваме да се борим с тях, както с и ЦСКА и Локомотов Пловдив. Тепърва предстоят сериозни сблъсъци. Рано е да правим генерални изводи. Според мен Лудогорец е по-стойностният отбор. Неприятно е. Загуба като всички останали, ще си извадим изводите от нея“.

„Трябва да питате тях, ситуацията не беше приятна. Ако някой си е мислил, че сме на курорт, не сме били. Беше напрегнато. Трябваше да изчакаме тестовете. Това бе ненормална обстановка за професионален отбор. Радвам се, че момчета стоически издържаха и на терена показаха, че не се притесняват от коронавируса“.

„Очевидно Купата не нашия турнир. Трябва да направим Курбан, зщото не ни върви определено“, заяви още Петричев.