Наставникът на Локомотив София Ангел Колев коментира отстраняването на ЦСКА с 2:1 в 1/16-финалите в турнира за Купата на България.

"Не искам да говоря празни приказки, без да сме обременени от това, че ще отпаднем за Купата, момчетата играха отлично, те изковаха победата, успяхме да спечелим, имаме още работа да свършим", коментира Колев.

"Трябваше да играем добре в защита, имаме и много добри футболисти в атака, вкарахме два гола и спечелихме. След 3 поредни загуби във Втора лига преодоляхме срива, след мача с Лудогорец 2 и днешния мач показахме, че сме стойностен отбор", допълни наставникът на Локо София.

"Не се въодушевявам толкова лесно, този отбор го направихме за 20 дни, без да водим подготовка, през зимата ще вземем двама-трима опитни футболисти, не се заблуждавам лесно, доволен съм, че елиминирахме ЦСКА", каза още наставникът на "железничарите".

"Във всеки мач искам футболистите да покажат възможностите си. Локомотив София е жив и съществува, и ще съществува", завърши изказването си Колев.