Старши треньорът на Струмска слава (Радомир) Анатоли Нанков говори пред официалния сайт на клуба преди утрешния 1/16-финал за SESAME Купа на България срещу Ботев (Пловдив). Двубоят е на стадион „Христо Радованов“ от 13:30 часа и ще бъде излъчен директно по DIEMA SPORT.

„Още при жребия казах, че Ботев (Пловдив) е фаворит, но ние не излизаме като обречени. Напротив, играем срещу един от много добрите отбори в елита и ще се постараем да зарадваме феновете. Знам, че е работен ден и мачът е по обяд, но ще се радваме на подкрепата на нашите привърженици. Ще дадем всичко от себе си, за да направим хубав мач“, каза Анатоли Нанков преди мача.

„Нашата цел този сезон е друга. Много важен ни е следващият мач от Втора лига срещу Марек (Дупница). Победихме Добруджа като гост в миналия кръг, от което сме изключително доволни. Противникът е един от най-добрите домакини, отбор с много качествени футболисти.

Още през първото полувреме имахме няколко ситуации, но не успяхме да отбележим. Така че смятам – напълно заслужена победа за нашия отбор. Но за да я затвърдим, е добре да спечелим и срещу Марек, тогава ще се усети още повече стойността на спечелените три точки в Добрич“, допълни наставникът на радомирци.