Младият Александър Василев беше един от основните играчи на Лудогорец в мача с Литекс от полуфиналите за Купата на България. Той вкара попадението за 3:0, а освен това направи и много силен мач.

"Успяхме да изпълним указанията на треньора да пресираме съперника. Вкарахме ранен гол, после бързо удвоихме и всичко се разви по план", сподели Василев пред камерата на DIEMA SPORT.

"Ако тръгнем и вкараме бърз гол, ще пречупим съперника, ако не - ще си повярват, тези неща си говорехме преди мача. Те не са толкова слаб отбор, особено щом са стигнали полуфинал. Радваме се, добър резултат, 4:0", сподели още младият играч на шампионите и говори за представянето на тима след почивката.

"От самия резултат малко се отпуснахме след почивката. Но си играехме играта, времето си вървеше и победихме", сподели още Василев и говори за голямата си цел, а именно да пробие в първия състав.

"Целта ми е да се наложа в първия състав, надявам се като ми дават шансове, да ги използвам с добри игри и треньорът да разчита все повече на мен", сподели младият футболист и коментира предстоящия мач с ЦСКА.

"Преди две седмици бихме ЦСКА с 2:0, надявам се сега да ги бием отново и да продължим да покачваме аванса си", завърши Александър Василев в интервюто си за DIEMA SPORT след мача.