Наставникът на Литекс Миодраг Йешич определи сблъсъка срещу Левски в турнира за Купата на България като „финал преди финала”.

 

„Жребият не можеше да е по-труден на фона на съперника, който ни се падна, но ако искаме да спечелим купата трябва да победим все един силен противник. Мисля че това е финал преди финала и ще се опитаме да победим за да продължаваме напред”, коментира Йешич.

 

„Винаги съм казвал където и да работя, че отборът ми винаги излиза за победа и да играе най-вече добър футбол. Не се притеснявам въобще от името на съперника. Сигурен съм че ще имаме време на подготовката да поправим грешките които допускахме до сега защото те са много за сега”, продължи сръбският специалист.

 

„Ние ще излизаме във всеки един мач за победа, но нито един съперник не е лесен. Видяхме в последния кръг когато гостувахме на Черноморец без преди това в три кръга да не сме допускали гол в нашата врата направихме много положения, но ги пропуснахме и може би това ни попречи да вземем този мач. Затова ви казвам, че нито един съперник не е лесен. Да, сега на четвъртфинала ни се падна най-трудния съперник, но и останалите съперници не са лесни. Ако обаче отстраним Левски мисля че имаме големи шансове да спечелим купата на България. Литекс много силно иска да спечели купата, така че дали по-рано или по- късно ще ни се падне силен противник няма значение.”

 

„Всичко, което имам да кажа съм го казал пред ръководството  медиите ще бъдете своевременно информирани. Не искам да говоря предварително има оферти за някои футболисти други ще бъдат преотстъпени на други отбори но за сега не мога да кажа нищо конкретно. Всичко което искам да направя по време на зимната пауза ще се опитам да го постигна и разбира се то ще е най-доброто за нас. Иска ми се да направя качествен отбор, който да може да се представи добре в първенството и догодина да играе в турнира за купата на УЕФА”, завърши Миодраг Йешич.