Защитникът на Локомотив Пд Йордан Милиев, който бе изгонен още в първата минута на днешния четвъртфинал от турнира за Купата на България срещу Калиакра, поднесе своите най-искрени извинения на всички привърженици и на хората в клуба. Младият футболист не скри, че се чувства ужасно виновен и според него постъпката му е довела до загубата на Локомотив в Каварна.

„Никога не съм изпадал в подобна ситуация. Съвсем отговорно искам да поема вината за случилото се на терена и да се извиня на моите съотборници, на ръководството и на всеки, които го боли за черно-бялата фланелка,” каза Милиев, сдържайки гласа си.

„Сигурен съм, че ако имаше числено равенство на терена нямаше да загубим. Имаше страхотна атмосфера в съблекалнята преди мача, излязохме много навити, но много лошо се стекоха обстоятелствата и още веднъж искам да се извиня.”

Според него проблемите в последните дни не са оказали чак такова влияние на отбора. „Ние сме длъжни във всеки мач да излизаме и да даваме всичко от себе си. Болно ми е, че заради мен отбора не можа да победи. Ще се търси вина от други хора, но аз съм готов да поема цялата отговорност и да приема последствията, защото аз се считам за виновен.”

„Разбира се, Краси Димитров е един страхотен лидер, страхотен футболист, само със съвети дори помага, винаги ще липсва,” каза Милиев за прокудения от Локомотив капитан Красимир Димитров.