Президентът на Професионалната футболна лига Валентин Михов заяви, че ще билетите за финала за Купата на България между Литекс и Черно море ще бъдат на символични цени, за да се привлекат повече фенове.

„Ще пуснем билетите по най-ниските цени един-два лева, за да има хора, за да има приходи. Утре ще решим къде ще бъде, ще има представители на двата отбора”, каза Михов.

„Вариантите са Стара Загора, Русе, София. В Сливен стадионът не е готов, седалките все още не са монтирани. Лигата има картбланш да реши къде е. Ако Литекс са съгласни, може и в Бургас да бъде.”

„Утре ще обсъждаме финала, благотворителната част на финала, въпроса с телевизионните права, по който има сериозно раздвижване в положителна посока.”

„Не искам да подценявам Калиакра и Черно море, но футболът, демонстриран от Литекс и Ботев, може само да те възбужда да участваш във футбола. Такъв футбол скоро не бях виждал”, каза още босът на ПФЛ.

Валентин Михов се е заел и със задачата да помага за събирането на средства за подпомагането на лечението на пострадалата при катастрофата с Максим Ставийски Мануела Горсова.