Милен Радуканов определи групата от 19 футболисти за мача с Лудогорец от четвъртфиналите за Купата на България. В разширения състав на Ботев попадна и Мариян Огнянов, който преди 20 дни бе опериран от херния. Бившият футболист на Левски оправда лекарските прогнози за бързо възстановяване и след като от края на миналата седмица тренира наравно с отбора, ще има шанс да дебютира за „жълто-черните” срещу лидера в елита.

От групата на Ботев неочаквано за мнозина отпадна Атанас Курдов, като по този начин Радуканов избра да се лиши от един от типичните си нападатели за турнирния сблъсък. В часовете преди мача наставникът на „канарчетата” ще реши и кой да бъде последният извън тимовия лист за срещата с Лудогорец. В нея със сигурност остава последното ново попълнение Димо Атанасов, който може да дебютира за пловдивския тим точно срещу доскорошния си отбор.

Последната тренировка на Ботев се проведе на стадион „Христо Ботев” при закрити врати. Веднага след заниманието отборът замина за Брестник, където ще бъде на лагер-сбор преди мача. Ето и групата на „жълто-черните”:

Христо Иванов, Армен Амбарцумян, Емил Аргиров, Ангел Рахов, Николай Димитров, Венцислав Бонев, Радослав Бачев, Ивайло Димитров, Мариян Огнянов, Николай Манчев, Христо Телкийски, Светослав Петров, Александър Александров, Йордан Христов, Тодор Неделев, Димо Атанасов, Деян Христов, Петър Атанасов, Валентин Веселинов.