Спортният директор на Монтана - Михаил Мадански, е уверен във възможностите на новака в елита и ще може да победи Пирин Гоце Делчев, на когото гостува в първия кръг в турнира за Купата на България в края на септември.

"Двубоите за Купата на страната са интересни, защото всичко може да се получи. Отборите от по-ниските групи играят без напрежение, играят за удоволствие и за публиката. Някой от така наречените майстори може да подцени ситуацията и ще сгреши. Убеден съм, че ние ще подходим сериозно към този мач и ще отидем в Гоце Делчев да покажем добрата си страна и да ги отстраним", коментира Мадански след жребия. Той не е искал Монтана да се срещне с ЦСКА, който за момента играе във "В" група.

"С ЦСКА и Левски играхме миналата година. Искам сега на по-друг етап да се срещнем с тях. Не желаех ЦСКА. Жребият ни е нито лек, нито труден. Абсолютно нормален жребий, като за всички останали отбори. Ще се опитаме да стигнем колкото се може по-напред в турнира. Миналата година обявихме, че целта ни е влизане в "А" група и Купата на България не беше сред приоритети ни. Сега трябва да се затвърдим в групата, но няма да подценим мачовете за купата", каза още Михаил Мадански./БТА