Спортният директор на Монтана Михаил Мадански даде мнението си за изтегления жребий за 1/4-финалите в турнира за Купата на България. Монтанчани играят с Локомотив Горна Оряховица в тази фаза на надпреварата.

"Няма да се правя на оригинален, за да твърдя, че жребият е тежък или лек. Нито жребий като жребий да повтарям всички останали. До сега срещахме отбори, които искаха да спечелят Купата, но това няма как да им се случи. Локомотив Горна Оряховица не е декларирал такова желание, ще се радвам ако и те обявят, че искат да вземат трофея, за да ни бъде по-лесно", заяви Мадански.

"Не е голям приоритет купата, но ще се борим да стигнем напред, приоритет ни е първенството, но ще се опитаме да съчетаем двете неща. Мачът за Купата е последен мач и няма да има за какво да се пазим", допълни той.

"В такива мачове е по-важно да те ритне кон, отколкото магаре, видяхме какво се случи с част от фаворитите, които играха с отбори от Б група, има леко подценяване независимо, че говорят че няма такова. Локомотив Горна Оряховица е сериозен отбор, знам го от опит, тъй като играхме с тях за първенство в Б група през миналата година", завърши изказването си Мадански.