Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че разградският клуб ще подаде жалба срещу съдийството на Никола Попов в мача срещу Литекс в първия четвъртфинален мач за Купата на България.

„Отборът на Лудогорец ще подаде жалба срещу съдийството в мача с Литекс", обяви собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев.

„Преди гола на Литекс има нарушение. Защо не вдигаше и на тях картон, като във всяка ситуация на нас показваше. Затова нямаме футбол, защото всяко полувреме се играе по 15-20 минути. Изключително слаб съдия. Първото полувреме се играеше нормално, второто имаше ритане и блъскане, но всички картони ги отнесохме ние. Подигравка с футбола са тия съдии. Никакъв смисъл няма да пишем жалба, да не говорим, че половината съдии са с връзки“, добави Домусчиев.

„В Европа се играе по 90 минути, тук се играе по 15-20 минути. Вижте ситуацията с Кишада. Защо му дадоха жълт картон, като двама играчи го дърпаха и блъскаха?“

„Много са ни слаби съдиите, разберете. Има некадърност и тенденциозност в отношенията с конкретни отбори. Искам да играем, да има футбол, а не разправии и простотии по терена. Видимо с Литекс е тази тенденциозност, какво ме провокирате? Не се притеснявам да ги коментирам тези неща. С тях винаги ще има проблеми. Това правят от 20 години“, добави собственикът на Лудогорец.

„Те винаги си играят по един и същ начин. Винаги са със съдията барабар 12 човека“, каза още Кирил Домусчиев.