Последното ново попълнение на Лудогорец бразилският ляв бек Натанаел ще дебютира за разградчани в днешния мач за Суперкупата на България срещу Черно море. Латиносът игра за втория отбор на Лудогорец в Б група в изминалия кръг, а днес започва като титуляр за представителния тим.

Срещата ще се проведе в сряда от 20 часа. Двубоя ще можете да проследите минута по минута в Gong.bg, да го наблюдавате в платформата Gong Play и по телевизия Diema sport 2, както и по Дарик радио.

Друго ново попълнение Джонатан Кафу ще остане на резервната скамейка, но почти сигурно ще се появи на терена.

Португалският треньор Бруно Рибейро е взел решение бразилецът Лукаш Саша да вземе мястото на десен краен бранител, въпреки че Лудогорец реално разполага с петима футболисти за позициите на ляв и десен бек. Сисиньо обаче е наказан, а Йордан Минев – контузен.

Реално позицията на десен бранител ще бъде четвърта за Саша от началото на сезона. В контролите бившият играч на ЦСКА бе пробван като централен защитник, а в официалните мачове записа минути като дефанзивен халф и футболист зад нападателя.

Румънският национал Андрей Препелица ще партнира на Светослав Дяков в халфовата линия на отбора. Владислав Стоянов започва на вратата, а Георги Терзиев и Козмин Моци оформят двойката защитници. В офанзивен план Лудогорец ще разчита на Марселиньо, Мисиджан, Вандерсон и Кишада.