Футболистите на Локомотив Пловдив Флориан Лучини и Джереми Родригес отпадат от сметките на Емил Велев за гостуването на Чавдар Етрополе в мача от турнира за Купата на България.

Вратарят, който пропусна и равенството в Перник този уикенд, заради проблем в коляното, със сигурност ще пропусне всички мачове до края на есенния полусезон. Има голяма вероятност да се наложи операция на контузеното място в крака на Лучини.

Както е известно, Родригес се контузи на загрявката преди двубоя с Миньор като според лекарите става въпрос за разтежение на бедрото. Защитникът има шансове да се възстанови за двубоя с Литекс в края на седмицата, но те не са особено големи.

С травма след мача на „Стадиона на мира” е и Валери Георгиев, който бе ударен лошо в носа. Универсалният борец в състава на „смърфовете” обаче няма да има проблем с участието си в мача с Чавдар.

Емил Велев не даде почивка на футболистите си заради малкото време до двубоя в Етрополе. Днес наставникът проведе първо за седмицата занимание като титулярите от вчера проведоха възстановяване. Във вторник Кокала ще определи разширения състав за мача за Купата, след което отборът заминава за Правец, където ще бъде на режим преди срещата.