Помощник треньорът на Берое Левон Апкарян заяви, че старозагорци подхождат много сериозно към предстоящия двубой за Купата на България срещу Видима Раковски.

- Берое започва защитата на трофея в двубоя срещу Видима Раковски. Какъв мач очаквате?

- Подхождаме много сериозно към този двубой, като не подценяваме отбора на Видима Раковски. Ние имаме опит в тези двубои за Купата. Излизаме максимално концентрирани без да подценяваме тима на гостите.

- Много фенове и специалисти очакват утре Берое да излезе с футболисти, които по-рядко попадат в стартовия състав. Така ли ще е наистина?

- Старши треньорът най-добре би преценил, но съществува такава вероятност. Има хора, които не са взимали толкова участие в мачовете досега, но когато дойде тяхното време, са длъжни да играят на 100%.

- Има ли хора, които пропускат двубоя със сигурност?

- Амир Саюд е вече добре, но ще пропусне двубоя утре. Елио Мартинс и Иван Караджов също са извън групата. Георги Костадинов получи нелепа контузия срещу Локомотив София и ще отсъства от утрешния мач.

- Какво е състоянието на Георги Костадинов?

- Има разтежение във връзките, но това най-добре може да каже докторът.

- Какви са амбициите на Берое през тази година в турнира. Защита на трофея?

- Въпреки че в последните мачове загубихме точки незаслужено, винаги амбициите ни са за победа във всеки един мач, без значение дали за Купата или първенството.