Спортно-техническият директор на Локомотив Сф Кристиян Добрев коментира пред Гонг предстоящия утре първи полуфинален мач от турнира за Купата на България срещу Ботев Пд.

„Не бих казал, че сме аутсайдери в тази двойка. След като сме достигнали до полуфиналите, значи сме показали някакви качества и сме отстранили добри отбори. С цялото ми уважение към Ботев, мисля, че шансовете ни не са по-малки. Иначе Ботев е отбор с добра база, с качествена и скъпа селекция, с добър треньор, те са като пример за всички. Ние също се стремим да вървим в правилната посока“, коментира Добрев.

„От нашия състав със сигурност ще отсъства Азрак Махамат, който ще участва в контрола с националния отбор на Чад срещу Бахрейн. Джиби и Гаел може да ги поставим в графата „под въпрос“ за утрешния мач, предвид контузиите им“, добави шефът в Локо Сф.

„За нас целта е победата, макар че сме наясно, че няма да дойде лесно. Футболистите ни обаче трябва да са наясно, че с евентуалното отстраняване на Ботев и ако Лудогорец спечели другия полуфинал и стане шампион, може да участваме в Европа. Знае се, че от следващия сезон финалистът за Купата няма да участва в Лига Европа, така че дано ние да сме последният финалист, участвал в този турнир“, завърши Кристиян Добрев.