Топреализаторът на Левски този сезон Станислав Костов коментира драматичната загуба на Левски от Черно море на 1/8-финалите за Купата на България. Според него, това е тежко поражение за "сините", но те продължават напред в преследване на другата си цел - титлата на България. 

"Да, тежко е след такова отпадане, но продължаваме напред. Вече си гледаме само първенството и единствената цел е да станем шампиони. Не мога да коментирам дали това беше нашият мач. Най-добре може да каже старши треньорът какво сме играли", заяви Костов и разкри на какво се дължи загубата. 

"Днес беше един мач, който беше повече битка, повече борба. Черно море е един по-здрав физически отбор и мисля, че отговорихме на тази борба, но просто допуснахме нелеп гол в 93-та минута. После вече при дузпите там е само късмет", сподели нападателят и обяви, че целият отбор застава зад Филипе Нашименто, който направи фатален пропуск при дузпите в края. 

"Такава е била смяната да влезе Нашименто. Така се случи, че той пропусна, но ние заставаме зад него целият отбор, той е един от нас. На всеки се случва да изпусне, но ние сме твърдо зад него", добави Костов и коментира мача с Ботев, който предстои в неделя.

"Още в неделя имаме много важен мач с Ботев, който е сериозен отбор. Трябва да се възстановим добре и да спечелим. Надявам се публиката да е с нас и да ни помогне заедно да спечелим мача", завърши нападателят на Левски.