Административният директор на Ботев Пловдив Костадин Костадинов даде изявление след тегления тази сутрин жребий за Купата на България, като сподели, че тимът му е амбициран за победа срещу Ботев Враца.

„Добре е да опитаме да премерим силите си не само с един отбор от А група. Знаете, че нашият отбор ще търпи развитие тепърва. Надявам се то да е положително“, заяви Костадинов.

„Независимо дали мачът е домакински, или не нашият отбор винаги се бори за победа, така че и този мач няма да направи изключение“, обяви директорът на жълто-черните.

Относно амбициите на Ботев Пловдив, с оглед на това, че основен спонсор на клуба е и спонсор на турнира за Купата на България, Коце Костадинов сподели: „Спонсорът си е спонсор на турнира. Ние сме длъжни да се справяме във всеки един мач и да вървим колкото се може по-напред. Както са казали - един отбор е токова голям, колкото са големи мечтите му.“

Дали Ботев ще се бори за Купата на страната, Костадинов бе кратък: „Във всеки един мач играем за победа, колкото по-нагоре стигнем, толкова по-добре“, завърши Коце Костадинов.