Целта пред Септември е да се класира за полуфиналите от турнира за Купата на България. Това заяви пред БНР спортният директор на столичния клуб Кристиян Добрев. "Септемврийци" гостуват в четвъртък в Радомир на местния Струмска слава в среща от четвъртфиналите от турнира.

"Въобще не се заблуждаваме, че ще ни е лесно. Имаме си кадрови проблеми, които трябва да решаваме. Знаем, че в Радомир се играе и трудно. Теренът също ще окаже влияение. Не подценяваме никого, но ако има логика, то би трябвало Септември да е фаворит в тази среща."

"Най-малкото е така, защото играем в по-горна футболна група. Ще се опитаме да спечелим този мач и да се класираме напред в турнира. Изоставаме в класирането в Първа лига и ще се борим за собственото си оцеляване, но не сме се отказали, защото знаем, че тази цел е постижима", каза Кристиян Добрев.

Победителят от тази среща със сигурност ще е най-търсеният противник за полуфиналите. За тях вече се класира Локомотив Пловдив, а другите два ще са победителите от двойките Лудогорец - ЦСКА и Ботев - Черно море.