Капитанът на Оборище Панагюрище Георги Нетов обеща да се завърне още по силен, след като получи тежка травма в 1/16-финалния двубой за Купата на България срещу Лудогорец. Шампионите се наложиха трудно, като дори имаха нужда от продължения, за да стигнат до крайния успех с 3:2.

Нетов отбеляза изравнителното попадение за Панагюрище, с което вкара мача в продължения. В 95-ата минута обаче, той получи тежка контузия след сблъсък с Форстър. При направени три смени от страна на домакините, Нетов напусна принудително и остави своите с човек по-малко на терена, което в крайна сметка се оказа фатално за Оборище.

Лудогорец се измъкна с надрани гащи от Панагюрище

„Днес бе един луд ден за мен. Станах с усмивка, пожелах си да вкарам гол и да победим. Почти всичко се случи. Вкарах гол, но няколко минути по-късно ме контузиха и мача за мен свърши. Момчетата доиграха мача мъжки с човек по-малко, но в крайна сметка загубихме. Искам да благодаря на семейството ми, публиката, на треньорите, на отбора, на всички мои близки, които ме подкрепиха в този момент. Аз ще се върна точно след месец. Много по-силен от това, което бях днес. А днес бях много силен“, написа Нетов в социалните мрежи.