Авторът на единственото попадение за победата на Локомотив Пловдив над ЦСКА с 1:0 в 1/16 финал за Купата на България Мартин Камбуров заяви, че черно-белите заслужено са отстранили армейците от турнира.

„Получи се доста труден мач, теренът беше доста тежък, но мисля, че закономерно победихме” – заяви Камбуров – „Мисля, че имахме повече положения и по-добре стояхме на терена, не мисля, че ЦСКА ни изненадаха с нещо и нормално победихме.”

„Там те ни поведоха с 1:0 и то от доста спорно положение, тук ние успяхме да вкараме първия гол и така си разменихме по една победа” – каза голмайсторът за разликата между загубеният с 0:1 двубой за първенството и победата за купата.

„Нашият треньор ни каза, че трябва да излезем на терена и да се забавляваме срещу ЦСКА и мисля, че успяхме на 100%. Те нямаха чисто голово положение, ние имахме доста”, добави Мартин Камбуров.

 

Вратарят Стоян Колев смята, че Локомотив напълно е надиграл ЦСКА и закономерно се класира на осминафиналите.

 

„Отстранихме един от претендентите за купата и шампионската титла. Мисля, че всеки днес, който е отделил от скъпоценното си време да гледа този мач, е останал доволен от този мач. Не мисля, че са играли слабо, защото всеки отбор играе толкова, колкото му позволи противника”, каза Колев.