Главният мениджър на Пирин Иво Котев коментира след жребия за Купата на България, който противопостави благоевградчани срещу Черно море, че тимът му отива във Варна за победа.

„Вече няма слаби отбори. Играем, хвърляме се и каквото дойде. Играем всеки мач за победа, независимо дали той е в турнира за Купата или в първенството”, заяви Котев.

„Целта, която до някъде успяхме да постигнем на този етап е да се утвърдим и да бъдем фактор в първенството. Надяваме се през втория полусезон да продължим в същия дух.”

„Честно казано не мислим за Европа. Все още сме млад отбор, но отдаде ли се възможност, естествено ще се възползваме. Това обаче не ни е поставено като цел”, коментира още Котев. 

„В началото на подготовката ще пристигне един аржентински нападател, който ако бъде одобрен от треньорското ръководство ще остане в отбора. Друго на този етап не сме предвидили. Имаме преотстъпени футболисти, които най-вероятно ще си ги върнем поне за подготвителния период. От самите тях зависи дали ще си намерят място в отбора”, завърши Котев.