Бившият национал и разпределител на ЦСКА се връща към волейбола, след като тежка контузия прекрати състезателната му кариера преди няколко години.

На 8 декември, точно в 10:00 часа, в залата на НСА, Иван Зарев ще даде начало на ученическия волейболен турнир Sport Volley, в който момчета и момичета от 12 училища ще вземат участие. Всяко училище ще се представи с отбор от 12 състезатели и треньор.

Проектът е организиран от волейболиста, който в последните години е инициатор на редица обществено значими каузи. След като помогна в реконструирането на няколко детски и училищни площадки, и спортни съоръжения в София, Иван Зарев най-сетне се завърна към голямата си страст – волейбола, като организатор на проекта Sport Volley. На връх Студентския празник, Иван Зарев и Добромир Лазаров ще влезнат на игрището, където заедно ще тренират и помагат с опита си на участниците в турнира.

Сред гостите, поканени на турнира Sport Volley са волейболистите Тони Зетова, Ева Чолакова, Юлия Иванова, Георги и Валентин Братоеви, Николай Иванов, Евгени Иванов-Пушката, Светлозар Иванов и треньорът на волейболен клуб ЦСКА Александър Попов, които ще мотивират участниците.